Skolstress...

Hahahaha, kolla in Tufs ögon! Älskar den där bilden :D


Jag känner mig lite stressad ._.
Svenskaförhör och no-prov imorgon, engelskaförhör på fredag, Antagligen svenska ord tills på onsdag eller  torsdag nästa vecka, Matteprov nästa torsdag, so-inlämning av hemprov på nästa fredag. Jag vet att vissa har det ännu tightare med prov  och grejer, men jag tycker att det är schreeeessigt ._.
Usch fy och blä.
Aja,  that's life, bara det att jag sätter för höga krav på mig själv. Inte bra.


Vi har nytt badrum! Haha, myyycket  intressant  alltsåtr   555555t (<--Tufs klev på tangentbordet)
Haha, min lilla baby lägger sig alltis bredvid datorn och somnar när jag sitter vid den :'> Possposs

Ooooch, jag måste berätta..! Iskolan idag så var väldigt många sjuka, så vi var typ.. nu ska vi se.. 1,2, 3, 4... OJ, klassfotot föll  till golvet när jag räknade.. Det gjorde den faktiskt :o
ungefär 17 av..  typ 22 eller vad vi är ..
Sen stack  några så vi var bara  14 stycken kvar de sista lektionerna,  sen skulle ALLA FEM killar(visst har  vi många killar i klassen?) på elevrådsmöte på matten så det var bara 7 stycken på matten, mysigt faktiskt ^^


Men nu måste jag nog gå och lägga mig och sånt :> En person blir lite angry annars höh.
Puss och godnatt <3

K O M E N T E R A ?

Baby.. <3


Bebisen sitter bra där yesyes <3

Nu är jag frisk. Frisk som en nötkärna, visst säger man så.. ?
I helgen var jag med Felicia hos hennes mamma :D Det var roligt. Fast hennes hund blev lite kåt- på mig då och då. Höh, inte så roligt som det låter -
Men jag gjorde illa mig där också *sadface*  Jag lyckades få in foten i cykelhjulet när det rullade. AJ! AJAJAJAJAJAJAJ!
Jag har fortfarande ingen känsel på en liten del av foten :s
Men nu kan jag iallafall gå på den, vilket jag kanske itne kunnat göra om Felicia hade haft på Aceton på såret istället för.. Nu vet jag itne hur det stavas >< Alsol sprit? Skratta inte åt att jag itne vet hur det stavas </3
Iallafall så höll hon på att göra det ;)


Jaja.. Idag var jag ganska hyper i skolan :D:D:D:D:D:D:D Jag fick träffa Frida, som jag itne har träffat på HUNDRA MILJONER ÅR käns det som iallafall ^^pusspuss
Men dagen gick ändå ganska segt ._. Jag var trött (=hyper).


Okej, nu ska jag vara duktig och göra matteläxan :) iihi

Jag pussar på dig om du komenterar<3

Tv Tv Tv Tv Tv..

VEM ÄR SÖT... ?!


Nu börjar jag friskna till lite faktiskt.
Mådde verkligen jättedåligt imorse, men nu börjar det bli lite bättre, förhoppningsvis är jag frisk imorgon :)

Idg har jag inte gjort någonting typ.. Vaknade halv tolv, känndes som att jag skulle ramla ihop, så jag satte mig framför TV'n och satt där och zappade mellan alla kanaler och fastnade på CNN där Tyra Banks var på.. någon talkshow hos nån gubbe :s.
Sen tittade jag lite på Top Model och.. okej ni kanske inte är så intresserade av vad jag har tittat på. Sen satte jag iallafall på OC och den har gått på sen klockan halv tre. Börjar få lite ont i huvudet av allt TVtittande..

Nu kom Simba in, det hör man. "MEUW!!" låter det från köket och det tyder på att Tufs har sprungit fram till Simba och försökt hälsa och Simba har sagt ifrån genom att MJEUWWW!!-a och sen slå till den stackarn. Hah, tycker synd om Tufs :3 Han vill ju bara väl..

Iallfall så.. nej jag har inget mer att säga.. ELLER JO! Jag har börjat fatta liiite lite grann hur man fixar bloggen och sånt, ni vet? Ser ni nån liten skillnad på blogg designen?

Nattinatt

Okej, jag mår lite bättre nu faktiskt. Är fortfarande sjuk men inte lika pissed off längre
Efter lite OCknark blev jag på bättre humör och jag har kommit på att episode 14 i andra säsongen är mitt favoritavsnitt i iallafall andra säsongen :) The rainy day women
Jag älskar Adam Brody, bäst  alltså

Aja, nu är jag trött.. Tufs också verkar det som för han hoppade precis upp och la sig bredvid tangentbordet. pusspåhanveryverymuch.


favorit i repris <3


Jag dör snart,, God natt<3

-

Jag mår skit
Mådde jättedåligt idag. Ont i halsen, näsan, tjock i halsen, jättetrött och ville åka hem, men ingen människa i sverige kunde komma och hämta mig. Så jag blev befallen att gå till skolsyster och ligga och vila. Vilket faktiskt var skönt för jag höll på att svimma.
Jag fick ligga i väntrummet (yey..) och det gick bra ända tills alla små skitungar kom inbrakande och ba "BLABLABLABLAA!! -------- schhh.. Vem ligger där? Vad har hänt med henne? Är det en tjej?(tack för den)  Jag tror hon går i trean.. (TACK FÖR DEN) Är hon död?(haha)  Har hon fått hjärnskakning? Sover hon? 'Hallå..? Är du vaken?'"
Nej jag var inte vaken, undrar varför.. ?

Där låg jag och försökte gömma ansiktet så gott jag kunde i EN OCH EN HALV TIMME.
Jag frös, lampan lös i mina ögon, alla småbarn sprang runt och skrek, dörren smälldes igen och öppnades, smälldes igen och öppnades, smälldes igen.. osv.

När klockan blev typ kvart över tolv gick jag och hämtade min väska - som luktade ruttna plommon som grädde på moset -  och gick och väntade på bussen. Jag satte mig i busskuren och det var helt tomt överallt. Det var skitkallt och det blåste underifrån och ovanifrån. usch. blä. inte kul.
Sen kom bussen. efter 40 minuter. åkte hem och värmde en pizza och glodde på top model 12. Jag hatar Sandra, men gillar Allison och London, mycket intressant - okej?Jag hatar fotboll också. Hade det på gympan imorse. Utomhus, i regn(duggregn.. men det räknas?!). Jag stod som back och fick skjuta på bollen 1 gång. Efter ett tag körde vi doppboll istället, försökte vara med lite mer i det. Men hur myckjet jag än ropade att jag var fri, passade ingen. tack, that made me feel so much better.

Nu ska jag itne vara häxan surtant så jag går och tittar på OC istället. Hejdå.
Jag ska me dFelicia till hennes mamma i helgen. Det ska bli kul. puss.

jag känner mig lite så här just nu

Felajsia :D


Vilken fot tillhör vilket ben.. ?
Det undrar vi också xD

Jag är hemma hos Felicia :D Vi har precis tittat på IDOL ^^  Om man kallar efter en timme och tio minuter för "precis" ;) Vi gillade speciellt 57åringen som spelade trummor och INTE tog ett nej :D Han var skoj

Idag hade vi orgentering på gympan. INTE KUL! INTE KUL säger jag bara D: Asså det var det jobbigaste som jag har gjort på länge ._. Hela klassen var ute i skogen och virrade omkring som maniacs i en skog vi aldrig varit i förut (inte orgenterat i iallafall). Man hörde överallt "Jag hatar det här!" "Aj mina ben!" "Fan vad jobbigt det här är!" "AAH" "Jag dör snart" men så fort någon skrek "JAG HITTADE EN!!" så sprang alla till den kontrollen ;) Det var himla mycket springande D: Felicia och jag letade tillsammans men sen så hakade vi på Daniel och Sebastian för dom verkade veta vad dom gjorde och sen kom Mirabelle och Moa ocskå och tillsist var hela klassen i en klunga och sprang runt. Alltså.. jag var så trött att det dunkade i hela huvudet när jag vilade och det brände i halsen som bara den D: USSSCHH :< Sen duschade vi i 20 grader, svalt och skönt ^^
Sen orkade vi typ inte gå hem till Felicia D: Och hon bor kanske.. 500 meter från skolan xD

Det har varit mycket motion den här veckan ._. Cykla till Lafsen, springa (gå :P) skoljoggen och sen orgentering.
Hoppas det ger resultat xD


RSS 2.0