analyse every move you make

Snart har jag packat klart till TRANIS. Fick låna värsta militär-ryggsäcken av min snälla morbror. Ordentligt utrustad är jag nu kan jag lugnt säga! Åh, jag börjar längta nu!

rubriklös

Igår kom jag hem från Frida och hennes ö ute i havet :) Det var jättemysigt där, med bara 30 meter ner till vattnet. Fast Frida fick vatten i ansiktet när hon skrämde mig med att det var hajar under mig som skulle äta upp mig. Panik, säger jag bara. Sen fick vi också turen att sätta på någon kanal på tv'n, då någon man hade fått maskar/larver i huden och dom plockade ut som med pinsett. Åh, fy vad vi dog. Hemskt äckligt.
Annars var det tre jättetrevliga dagar med'na :D
Nu håller jag på att packa till inte mindre än.. Transtrand! Puss på det alltså. Fast jag kommer bli Facebook-blogg-mobil-internetlös i tre veckor och två dagar. Hoppas ni inte glömmer att jag finns under tiden. 

Snart ska jag in till stan för att välja färg till mitt rum som min fina mor ska måla medan jag är uppe i fjällen. min mamma är snäll. 

när jag ändå skriver ett inlägg passar jag på att slänga in lite bilder från Åkerö! puss.


solförmörkelse

Idag har jag varit med Fridus hela långa dagen. Vi har badat i hennes pool, somnat i solen (har faktiskt blivit lite brun), cyklat och köpt glass, badat i hennes pool igen, cyklat ner till bussen och tagit den till stan för att se Eclipse! Den var faktiskt mycket bättre än vad jag förväntade mig. Måste också erkänna att jag fick lite av ett återfall in i Twilight-saga-febern. Can't help it. Jag gillade också den här filmen med tanke på att jag är Team-Jacob. (haha vilken nörd jag är)

det har alltså varit en mycket bra dag idag. Varmt har det varit också. Löjligt varmt.

Läser ni inte mina inlägg va?

..gjorde ni det skulle någon iallafall undra?

i'm back!

Är äntligen tillbaka hemma. Hemma är bra. Hemma är bäst.
Vi fick gå upp klockan kvart över fem imorse. Hemskt. Fast egentligen var jag inte så trött som jag borde ha varit. Sen tog vi en taxi till Edinburgh airport och sen flög vi därifrån till Köpenhamn där vi bytte plan och flög hem till Sverige! Det var så underbart att komma hem.
Men så är det så att jag lämnar hemmet igen på tisdag för att åka på läger på Åkerö i en vecka. Efter det, några dagar senare ska jag på konfaläger i fyra veckor uppe i fjällen. Tvivlar på om jag orkar vara borta så mycket. Men det blir nog skojj. Kommer uppskatta mitt hem mer efteråt.
Bilder från det förenade kungadömet orkar jag itne ladda upp just nu, men det kommer.. kanske. Ni vet hur det blev med Kenya-bilderna? No pics from that yet.
btw. den fina klänningen på bilden köpte jag där. puss på'n.

RSS 2.0