LET'S GO

Nu sticker jag till tåget :D Vi ses den 2 Juli!
England. Here we come!

Soul sister

jag tror inte riktigt att det har kommit in i min hjärna ännu att jag sätter mig på ett plan till england imorgon med dom två bästa personerna på den här jorden. Ska bli så otroligt skönt att få komma bort från allt och bara få vara med mina två allra bästa kompisar. Längtar så jag kan dö.

väntan


jag vill att klockan ska slå fortare.

June

frida

Kall, blöt och nu slutade det att regna

Kära människor, snälla ta mitt råd och klipp aldrig gräset i piskande spöregn. Det är verkligen inte värt det och man blir blöt och kall. Och det är inte kul att blir blöt och kall.
Snart kommer Frida och vi ska utnyttja hennes kamera. Vollangkjolar är inblandade också.

my new love

Min nya "använda hela tiden och älskar den"-bild.

ohyes I'm happy


a year has passed by


lycklig på riktigt

ni är bara så bäst. älskar er! <3

He helped you touch my heart

Frida sa att hon fick damp på mig för att jag aldrig skriver något inlägg. Så jag gör det nu :) Vet att jag har verkat rätt död på sistone. Jag har bara inget att blogga om!
Min kamera har gått sönder kan jag meddela. En viss person knuffade i mig i sjön i måndags. Jag hade kläderna på mig och kameran i handen. Jag typ grät sen. Nu är den iallafall Paj med stort P.
Imorgon är det skolavslutning. Det gillas mycket. Fast min avslutningsklänning har gått sönder. Lyckat?

Här är några bilder som togs innan kamerans tragiska öde.
sen föll jag och min kamera ner i vattnet och vi båda var väldigt blöta.
Nu är jag trött och förbannad på allt och alla så jag ska gå och sova en stund. herrå.

Vill någon berätta vad det är för fel på mig?

Jag ska nu gå och titta på en lång film som kan få tiden att gå, så jag kan få gå och sova så snart som möjligt. Sen vill jag gå i skolan imorgon. Sen åka hem och plugga så mycket tills jag somnar. Sen vill jag vakna på torsdag och klara provet, sen åka på bio med Frida, Felicia och Lina. Efter bion vill jag hem och sova. Sen blir det fredag och då vill jag gå på studentskiva, och efter det vill jag åka till lafsen med bästa gänget på jorden och sen vill jag hem och sova. Sen vill jag gå på bröllop på lördagen och efter bröllopet vill jag sova och söndagen behöver inte finnas. Sen är det måndag och den dagen kan få gå fort. Sen blir det tisdag och den dagen kan också få gå fort. Onsdagen är inte nödvändig. Sen kan det få bli torsdag och då är det skolavslutning och jag får ha min fina klänning. Sen jag vill jag hem snabbt som tusan och glädjas åt att det är sommarlov. Sen vill jag somna så jädra fort så det kan bli fredag och frida och jag sätter oss på ett tåg mot stockholm stad och denna fredagen är anledningen till att jag skrev detta otroligt onödiga inlägg. Kan inte tiden gå lite snabbbbbbbbbbareeeee?

Psycho.


die eurovision die.

Bara jag som tyckte att eurovision var sämst i år? Inte för att jag såg hela. Men Sverige kom ju inte ens vidare? Det säger väl allt. Och.. Tysklands låt vann? wtf? Hemsk låt, jag tål den seriöst inte.
Belgiens låt var asbra iallafall :D Här ska vi inte vara pure evil. Jag älskar den här låten.

home.

Gick upp 6.04 imorse och var ju inställd på att gå till skolan för jag mår bättre nu. Men, precis när jag fixat håret och grejer så säger mamma att jag inte får gå till skolan idag för då blir jag ännu sjukare. Plus att jag kommer säkert smitta ner alla som jag gjorde förut med min hosta. Förlåt för det.
Nu sitter jag iallafall här i min tråkighet. Igår fick jag beröm av mamma. För att jag hade räknat ut hur mycket pengar jag skulle göra av med på Gröna Lund och hur mycket jag skulle ha över. Det kanske verkar konstigt att få beröm för det, men det är en lång historia.
Jag som var nöjd med mitt hår idag! Och så får jag inte ens lämna huset.

RSS 2.0