ett år sedan

Det har gått ett år sedan du lämnade mig, idag. Jag älskar dig Tufs, min lilla baby.


violets are blue

Jag tänker såhär, om du skiter i mig och vad jag gör, varför ska jag då jaga efter dig? Så nu struntar jag i den här leken.


Jag åker om cirkus fyra timmar till Ica, därifrån åker jag med Felicia till Arlanda. Där träffar jag resten av gänget, sen sätter vi oss på ett plan mot Frankrike. Hejdå Sverige! Bonjour la France!

men drömmen förstörde allting

Känns som att bloggen har blivit en enda stor emotional-bomb. Så vad sägs om lite annat for a change?


Jag åker till Frankrike imorgon. Det börjar verkligen kännas verkligt nu. Jag ska åka till Frankrike och bo i en fransk familj, helt själv. Magen vänds ut och in just nu. Men det blir nog bra. Jag har nog äntligen hittat lite kläder som jag kan ha på invigningen. Hela dagen idag kommer bestå av att packa, packa, packa. Och en och annan dusch.

Igår kväll var så galet najs. Petter och Sanna skulle komma till min kyrka för att se en konsert (som var asbra btw) och jag skulle möta dom på stationen. När jag skulle gå ut ur kyrkan gick jag rakt in i David! Åh vad kul det var att han också kom. Vi gick till stationen och letade rätt på Sanna och Petter. Sen gick vi tillbaka till kyrkan och såg konserten och det var så sjukt bra! Sen lyckades jag övertala min moder att åka till Popcorn i Löten. Vi hann precis med 2:an och det luktade blåbär i hela bussen, men det var bara jag som kände det. Popcorn var asnajs! Var där för första gången. Sen åkte jag, Petter, Sanna, Markus och Teresia bussen hem. Jag var dötrött och klockan var cirkus halv ett. Det var naaajs. 


Om någon pallade läsa allt det här, så blir jag faktiskt rejält förvånad.


jag ska lära mig flyga

Är det dags att ge upp nu? Jag försöker förändra mig själv för dig, men jag vill inte förlora mig själv. Och jag kan inte vara någon annan. För att jag är jag, men det verkar inte räcka för dig. Så jag ger upp nu.

what have you got if you aint got love?like a rose, trampled on the ground

Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was you

I tried to be someone else
But nothing seemed to change
I know now, this is who I really am inside

you and me and all of the people


helgen

helgen kan ju sammanfattas som sjukt galet awesometake my hand

There's you and me and all other people.
I don't know why, but I can't keep my eyes off of you.


RSS 2.0