You are like the raindrops


Det är precis sådär, så man vill skrika. Den där känslan av att inte veta. Att inte veta vad sanningen är. Den äter snart upp mig. Jag skakar när jag tänker på det, jag blir frustrerad. Jag har varit igenom detta tusen gånger förut. Varför är det värst den här gången? Varför känns det som att allt snart kommer gå i kras? Jag hatar detta. Tänk vad skönt det skulle vara att få styra vad man kände och inte kände.

Det som hände var mycket. Mycket för mig. Nu vet jag inte längre. Jag är inte säker på vad som pågår. Från mitt perspektiv så har jag tolkat allting fel. Men vad gör man när man lider av att inte veta?

Det gör mig glad. Alla bilder, filmer. Dom gör mig glad. Men samtidigt så ledsen. Dom gör mig ledsen. Ändå sitter jag och plågar mig själv genom att titta på dom. Jag lyssnar och jag ser. Och känner hur det nästan gör lite ont. Jag vill höra hela tiden. Ha ljudet som en låt på iPoden. Jag har fyllt mitt minne nu. Fyllt det av vad jag tycker om. Känns som att jag inte får något tillbaka dock. Fast egentligen, har jag inte ens försökt. Jag har inte försökt, för jag har erfarenhet om resultatet.

Jag har fått det här att låta som att något väldigt tragiskt har hänt. Inget har hänt. Egentligen. Det är bara jag som.. anar. Hur saker och ting är. Nu. Det är bara jag som skriver av mig. Skriver av mig om hur besviken jag är. Skriver av mig om hur hopplös jag är, som alltid hoppas fastän det nog är meningslöst. Hoppet sviker. Det gör oftast det. Men än vet jag inte säkert. Jag anar.

Försöker inte prata i gåtor, fastän det nästan blev så. Skriver bara för att det är skönt att göra det. Släppa ut allt. Skriva så folk ser, men inte förstår. Utom vissa. Vissa förstår. Förstår mig. Och det är det som betyder mest.Men jag önskar att jag kunde berätta allt jag kände. För du förstår inte. Du vet ingenting. Berättade jag vad som fyller mina tankar dag ut och dag in, skulle jag ångra mig för alltid.

upsidedown

Jag vet att allting är upp och ner och hit och dit när man ska kommentera.. Vet inte vad som har hänt och jag är ju skitdålig på koder. Men det fixar sig nog snart!

statistiken

holy moly. Kan ju säga att jag verkligen gillar den här sidan! Det där är galet hög statistik för mig.


They hung him to a bloody tree

Vet ni vad jag hatar?
Jag hatar folk som kallar troende människor för idioter. Jag har sett och hört det rätt ofta, på bloggar ("Jag kan ju börja tro på Gud som de idioterna." Så har jag sett någon skriva på sin blogg.) Jag är kristen. Jag är starkt troende kristen. Jag är inte en idiot. Ingen annan än jag själv vet vad jag har upplevt, vad som får mig att tro så starkt på Gud. Är jag psykiskt sjuk och inbillar mig massor med saker? Nej, inte sen sist jag kollade. Jag tycker synd om er som säger så, som anser att kristna är dumma i huvudet. De är synd om er som missar något. Något som förändrar ens hela liv. Något som gör ens liv spännande, händelserikt. Man vet aldrig vad som väntar. Jag riktar självklart inte detta mot alla icke-troende, absolut inte! Men mot alla de som har något emot kristendom, som bara snackar skit, de som anser att kristna är idioter. Så.. ni tycker att cirkus en tredjedel av jordens befolkning är dumma i huvudet?

Jag blir så arg att jag vill slå sönder något, när någon säger att kristna är dumma i huvudet. För mig, är det här ett känsligt ämne, för min tro betyder enormt mycket för mig. Det är allt liksom. Jag skulle inte kunna leva utan den.

Självklart anser jag att alla får tro vad man vill. Jag försöker inte tvinga någon att bli kristen bara för att jag är det. Jag har ingenting emot varken troende människor inom andra religioner eller ateister. Men när folk börjar förolämpa andras religion, då tar jag illa upp.
Now I'm not the same
Because the love that He gives has changed me
Now I walk in perfect peace
You know I'm not the same because He placed His life within me
Without a doubt I know I'm free


newfound


ny header

For the better... For the worse....? What do you think?

Det finns väl något fel med alla..

Vaknade imorse without voice. Alltid lika härligt, right? Gick upp och tittade på fyra avsnitt Top Model, åt alldeles för många riskakor och drack choklad med vispgrädde. Nu sitter jag och försöker framkalla gratis bilder på Fuji film.. Tror att det går bra i alla fall..? och lyssnar på Musik med stort M.

Idag mår jag skit både fysiskt och psykiskt. Har ett sånt humör där allting känns mer eller mindre meninglöst. Tänk vad drömmar kan påverka en.. ? Man vill inte vara här i verkligheten just den här dagen. Man vill vara på någon bättre plats. Just idag.
Kollade just på himlen jag fick känslan av att vilja se en regnbåge. Jag tror förkylningen har nått mig till hjärnan...
Jag läste ut en bok igår. Den slutade asdåligt. Gjorde mig sur. Böcker ska inte sluta dåligt. Sånt frustrerar mig.


Jag har lust att bara uttrycka alla känslor i en phbild. Ska gör en så fort jag får inspiration.

Nu fick jag ont i huvudet. Hejdå.

tolv timmar

Har spenderat tolv timmar i skolans byggnad idag. Har inte ens gått ut kom jag på nu. Jag, Felicia, Frida, Hanna, Lina, Moa, Ruben och Sebastian har jobbat med YES-event som maniacs typ, men det lönar sig! Fy sutton vad jag gillar vår lilla grupp. Kunde inte bli bättre alltså. Love to y'all.

Kom alltså hem för fyrtio minuter sen. Och jag är sjuk igen. I morse hade jag feber också. U s c h. Hatar att vara sjuk. Speciellt när det är jättemycket i skolan just nu åhhh. 

Men å andra sidan kan jag väga upp det med att säga att.. Jag fick full pott (haha gillar uttrycket) på NO-provet! 36/36. Me being a happyface!
PEACE.

still my everything

If I could turn back time and make you stay
Then I would still be near you

You’re out of my life, it cuts me like a knife
I miss you and it hurtsTufs baby. Jag saknar dig.bilden har hon tagit

film sen sova

Fortfarande sjuk. Mår piss just nu. På alla sätt. Tänkte gå till skolan imorgon, men med tanke på hur jag mår just nu är det nog bäst att stanna hemma en till dag. Annars smittar jag nog ner alla. Åh, orkar inte att vara ensam en dag till. Men jaja, mer tid till att plugga. Musikförhöret kan jag gör nästa måndag eller någonting.
Nu väntar Maid in Manhattan sen ska jag nog sova.

inte alls fin (okej, inte hemsk) skum bild får pimpa detta inte alls fina inlägget.

Can't help myself

Kan inte låta blir att älska alla dessa Idol-extramaterialsfilmer! Varenda år drogar jag dom.
Älskar den här

I wonder what life would be likewater


desperate and broken

Är hemma och sjuk idag. Sysselsätter mig med pappas nya systemkamera. Älskar den.
Alla bilderna är © people.en tisdag

Nu sitter jag här med en handduk på huvudet. Känner mig ren. Har känt mig smutsig idag. Dessutom har jag haft en så kallad Dålig Dag idag. Mest på morgonen. Mycket var jobbigt. Och så sov jag skit inatt. Min syster hade satt min mobil på alarm klockan HALV SEX. Bara för att, liksom! Inte, inte, inte roligt.. Är skittrött idag. Fast vissa stunder fick jag en kick och allting var inte så jobbigt längre. Fast det var bara ibland.
Idag var vi på Upplandsmuséet, på utställning "Äntligen vuxen". Det var inte så tråkigt som jag trodde det skulle vara, faktiskt.

Planerna är just nu följande: Skriva färdigt det här inlägget och äta. Sen träna engelska och sen kolla på en film. Måste åka till skolan på YES-event möte också..
Orkar inte sitta här längre nu. BYE

Jesus Is My Homeboy

lätt att jag tänker köpa en sån.


tusen gånger starkare

Cyklade asfort för att hinna med tåget från Storvreta som gick 17.03. Trodde jag. När jag väl var framme och kunde knappt andas för jag var så andfådd, kollade jag på displayen som satt ovanför mig på stationen och där stod det "17.33". Jag hade kollat på fel tidtabell, hade glömt att det var helg. Och Frida förväntade sig att möta mig 17.11 på stationen i Uppsala. Men jag hade inga pengar på mobilen, så jag kunde inte ringa henne och säga att jag kom senare. Försökte förtvivlat få tag i mamma så att hon kunde sätta in pengar, men både hon och Sarah var såklart ute. Fick till sist tag på pappa och han meddelade henne. Sen kom tåget till sist. Då fungerade såklart inte mitt kort. Dessutom åkte tåget jättesakta.

När jag äntligen kom fram så fick jag och Frida springa till bion, för att hämta ut biljetterna inom den utsatta tiden man måste hämta dom på. Vi hann det i alla fall. Sen tänkte vi köpa popcorn. Dela på en meny för 99 kr. Gissa vad? Inget av våra kort fungerade. Så vi gick till en bankomat och försökte ta ut pengar. Funkade ej. Vi började skratta för vi var så frustrerade. Vi testade flera bankomater, ingen funkade. Sen fick vi gå tillbaka till bion och Frida köpte något för din femtiolapp istället.

Jag lovar att det var hidden camera eller något. Filmen var i alla fall mycket bra! Nu ska jag sätta på Twilight och äta chips (hehe det är fortfarande helg!).

fighting against the dead end

Johnossi – Dead End

sovit för lite

Märker att jag har sovit för lite.. Blir lite konstig då. Heheheheh. Just nu känner jag mig lite speedad. Har itne sovit så bra nejnejnejnej. då blir man såhär jajajajja.

borde väl egentligen inte ta ut det på mina kompisar utan mer på typ.. hehe ja.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

saturday

Sitter just nu och tittar på Prince of Persia tillsammanns med min far, just nu är det extremt äckliga ormar... Det kanske inte är den bästa filmen jag har sett, dom slåss mest haha. Men jag tycker Jake Gyllenhaal är lite småsöt, fast han är ändå bäst i The day after tomorrow. Förresten..! Min pappa är väääääldigt snäll. Han köpte Remember me till mig igår! Då blev jag glaaad.
Snart drar jag till Frida!

nattbloggning

hej och hallå. Jag är trött. Har chattat med Petter i typ över  en timme nu och anser att jag är tolv år. Sadface all over the planet. Ligger just nu i min systers säng, för den är mjuk, med datorn på magen. Kände för att slänga in ett inlägg innan jag somnar.
Kom på en sak nu, för länge sen, var jag sjukt onöjd med min bloggdesign, så jag orkade aldrig blogga. Det är inte kul att blogga om man inte gillar sin design. Så jag funderade starkt mycket på att lägga ner den. Hade då, typ två besökare om dagen och det kändes rätt hopplöst. Kom bara att tänka på vilken tur att jag inte gjorde det. Vilket misstag det skulle ha varit. Nu gillar jag min lilla blogg. Har inte direkt mycket besökare (dock mer än två om dagen!), men den känns som en kompis, hahaha. Känns mer som att jag skriver till bloggen, än till den som läser. Weird. Lyssnar på musik från Starstruck just nu. Hahaha mobba ej. Vissa låtar är inte så himla dåliga.
Konstiga funderingar såhär en fredags(lördags-?)natt.. Nu ska jag sova. GOD NATT.


random bild på moi i ett random inlägg.

jag överlevde

Jag överlevde dagen utan dator! Det var ju nästan till och med skönt utan den... Oj, vad händer? Istället för att mögla framför datorn idag så har jag:

  • Cyklat med min lillasyster som är väldigt söt när hon inte är arg, och idag var hon inte arg.
  • Städat mitt rum! (inklusive garderob.)
  • Blåst upp ballonger som jag ska sätta fast på min vägg.
  • Spelat spel med min lillasyster.
  • Läst en bok.
  • Och just, blåst upp ballonger. Hahaha det hade jag tydligen redan skrivit...

"Before and after"


Jag kan minsann också!

no computer-day

Jag, sitter alldeles för mycket framför datorn. Jag erkänner. Kan inte klara mig en enda dag utan internet. Så idag har jag bestämt mig för att ha en datorfri dag. Duktig jag är va? Jag orkar faktiskt inte sitta vid en skärm idag. Idag vill jag vara kreativ. Kanske måste göra något åt det här:
Ja, det ska jag. Idag ska jag göra i ordning mitt rum. Ni kan väl hålla med om att det inte är särskilt mysigt just nu? Ja, precis. Spotify och städning!
Idag ska jag glömma alla problem, för de flesta har bildats genom datorn. Idag orkar jag inte ta itu med problem. Nej, idag ska jag leva på riktigt.

good night sweetheart

Dagen har i allmänhet varit bra. Positiva dagen you know. Prao med Frida är ju alltid lika spännande, hahah. Det var mot kvällen den positiva andan började rinna ur mig. Tänk vad livet är kämpigt ibland. Det går upp och ner och upp och ner. En sekund kan man känna sig vara på toppen, och andra sekunden sjunker allting som en sten i vatten. Man hoppas och tror och bildar en förväntan, men hoppet sviker. Nu ska jag sluta upp med det där. Ska sluta hoppas på drömmar.
god natt

RSS 2.0