finns det en, så finns det flera

Detta är en mycket fin kväll. Jag har zero att plugga till. Det är underbart och firas med 14 köttbullar och en klick b-sås (ja, jag äter bearnaisesås till allt. utom glass och pannkakor), en bra film i en mysig säng och lite Veronica Maggio. Alltså.. Jag har aldrig i mitt liv hört ett så bra album som Satan i gatan. Det roliga är att jag brukade avsky hennes musik. Måndagsbarn sved i mina öron. Och nu så bara POFF så älskar jag hennes låtar mest av allt. Hela albumet äger verkligen, åh så bra.

Måste dela med mig av mina personliga favoriter
Veronica Maggio – Finns det en så finns det flera
Veronica Maggio – Sju sorger
Veronica Maggio – Snälla bli min
Veronica Maggio – Inga kläder
Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder

There you go, party all night!

puss och hej och ha det bra
glad tjej en ledigt glad kväll

GLAD PÅSK


take to the sky

Skalar en mandarin som har ett så hårt och fastklistrat skal att jag nästan vill äta den som ett äpple.

Igår var jag med Frida, vilket gjorde mig väldigt glad! Hon är fin. Vid tio på kvällen fick vi för oss att cykla ner till skolan (vilket i stort sett är Gåvstas centrum) för att gå upp på taket och äta chips och prata om allt mellan himmel och jord. Mest blev det killar mellan himmel och jord. Lite framtidsplaner också. åh det var mys. vi hittade en knuten snara också, mindre mys, mer läskigt. Sen när vi kom hem skrattade vi så vi fick ont i magen. Det är såna stunder man verkligen ser livets underbara sida. Frida, du e beeest assååeeeehbfjhwrgbyjra. Sen blev jag en kamel.

yes, i do love Glee

Jag är nog den enda i hela Sverige som inte är så himla glad över att det är sportlov. Vet inte.. jag vill typ vara i skolan, för där är alla kompisar samlade och då mår jag som bäst. Men, det ska bli skönt att inte behöva vakna 5.45 varje morgon!

Kul också att jag har ett arbete om islam som jag måste göra under lovet. Hm, nej. Men jag har ju bara 8 saker kvar att skriva om? Av elva, woho.

Nu ska jag skriva färdigt om Allah, sen ska jag äta en grapefrukt och titta på Glee!


from your side of the milky way

Tar en paus i skrivandet ett tag. Hmm, jag tar nog en paus från skrivandet hela kvällen. DET ÄR VÅR och jag är lycklig för det. Åh, äntligen är snön borta. Snart är det påsk, snart är det lov! Oj, vad allt är bra. Dessutom är Alex Pettyfer väldigt snygg. Skulle nog gifta mig med honom om han var okej med det. Nu känner jag för Avatar. Jag älskar filmer. Escape from reality. Det var allt.

Bild från världens bästa film. I am number four


let the rain wash away all the pain from yesterday

Söndag
Vår-Huset för mig själv-Frukost utomhus-Nya kläder-Zac Efron-Minnen på garderobsdörren-Musik-Haremsbyxor-Inte längre pank-sol-1 vecka till lov-Kreativitet-Johnossi

Jag tror jag mår bra. Så länge jag tvingar min hjärna att utesluta det som är jobbigt.


best day ever

Igår fyllde jag sexton! Wohooo big girl. Typ - tja övningskörning och två ynka år till 18! Men.. Jag kommer alltid att vara en femåring inuti. 

Dagen var den bästa någonsin trots allt. På kvällen åkte jag hem till Lina och där väntade alla mina bästa vänner. Åh i love you aaaallllll. De gjorde pannkakstårta och massa annat gott! De sa åt mig att blunda och satte mig ner vid bordet i köket som var nedsläckt. Sen Kom allihopa in med en pannkakstårta med ljus och sjöng för mig. Fattar ni vad jag var lyckliiiiiiiiiiiiiiiiig. Jag har aldrig varit med om något sånt där. Jo, kanske när man fyllde 6 och hade barnkalas. Men det var inte riktigt samma sak. ÅH VAD JAG VAR GLAD. Sen fick jag några assssfina presenter av Frida mitt hjärta. Tack igen gullis!
Best night of my life like ever ♥ love you all.

hur underbart det än var så mår jag illa av den sista bilden. Jag gjorde samma sak med Ruben. Tryckte in tårta. Stackarna.


bilderna kommer från den här cheyen i spets

Keep on dancing 'til the world ends

Jag tror aldrig jag har varit såhär trött förut. Still i sit infront of this stupid computer. Nej men, jag kände ett stort behov av att blogga. Det är en nästan lite ovanlig känsla. Inatt sov jag hos Felitchia aka Felicia, det var skoj det. Åh jag har inte en skrividag idag känner jag. Varför gav jag mig in i ett inlägg för? Well.. Jag fick betala 50 spänn på tåget hem från Felicia. Det var ju sådär lagom roligt. Blev lite sur. Fast det var ju mitt fel, eftersom jag inte hade läst ordentligt vad som gällde med priserna. Skit samma. Det var ju inte intressant någonstans. 

Åh jag är så trött att ögonen svider. Varför sitter jag här? Varför sover jag inte just nu? Så många frågor.. Ron Pope gör mig lite gladare iallafall, det känns bra. Sämre blir det ju inte när jag inser att jag fyller år om två dagar. Födelsedag på en måndag. Kul. Men negativ ska man icke vara! Att fylla ännu ett år är bara kul, dessutom när det är ett nummer som även innebär övningkörning! Haha, yeah sweet 16 here I come :D

Nu har jag skrivit tillräckligt mycket ointressant. Så nu sover jag. God natt på er!
Peace

RSS 2.0