beads from past

Medan jag går, med solen i ryggen och den fina musiken öronen blir jag lite emotional och kommer att tänka på hur mycket jag saknar vissa stunder som har varit. Så mycket har hänt och vill tillbaka till det. Alla de små och stora stunder av lycka och kärlek.


Afrika - där jag lärde mig hur man tar ner kokosnötter från palmen, där jag låg i Kenyas varma fuktiga klimat och tittade på den vackraste och klaraste stjärnhimmelen jag någnsin sett, där jag såg korallrevet från fiskarnas perspektiv tillsammans med mina älskade mamma. Jag gick barfota på korallsanden och kände hur mina fötter sved av hettan på marken, jag åt chapatis tills solen gick ner, jag gick längs den kritvita korallstranden, stannade upp och kände hur mina fötter begravdes av det varma vattnet ner i sanden, jag tittade ut mot den oändliga Indiska Oceanen.Festen hos Lina 26-27 mars - åh den underbaraste kvällen, när alla var lyckliga, alla var vänner och mer än vänner. Vi skrattade tills solen gick upp igen, vi tittade på New moon och Monsters Inc fastän vi planerat in skräckfilmer, vi la oss mitt på vägen bara för att, vi skrämde varandra bakom skynken och i fönster, vi sprang och slängde oss i den mjuka snön under skaren på marken. När jag tänker tillbaka så fanns en speciell känsla under den kvällen. En känsla som inte går att beskriva mer än att den var helt underbar. Det var en kväll som inte går att få tillbaka lika fin.England - varje minut från den resan med mina två bästa vänner saknar jag, när vi gick och köpte Aero-choklad vid den lilla affären runt kvarteret och en åt den till Benjamin Button, de stunderna vi inte kunde sluta skratta varesig det var mitt i natten, mitt under en middag eller precis när vi anlänt efter en hel dags resande. När vi missade tåget med 2 minuter och fick byta tåg två gånger på olika ställen mellan England och Skottland var jobbig då, men jag saknar det nu. Att sitta på ett tåg med er och skratta, det är fint. Bara känslan att vara fri, med er två, är värd mer än guld.


Åkerö 10 - känslan av att vakna upp i ett 50°C varmt tält klockan åtta på morgonen, resa sig och kliva ut i den svala sommarluften, den känslan saknar jag. Att gå den där kallt leriga vägen genom skogen barfota för att komma ner till vattnet, och sen hoppa i och simma ut och nästan välta hela flotten. Jag saknar känslan av solen i ryggen medan man äter lunch med de finaste människorna. Jag saknar stunderna vi sprang upp mitt i natten och ställde stolar och bänkar utanför killarnas tält. Jag saknar våra tysta små tjejsnack på kvällarna. Jag saknar Frukt och Paus!Konfalägret i Transtrand - temakvällarna, småstenarna mellan tårna när vi sprang mellan storstugan och kyrkan, Milimu, upptågen med faddrarna, retriten, kvällsandakterna, lovsångerna, fjällbäcken, fjällvandringen, godnattkramarna och godnattsångerna, kvällsfikat, skratten, när vi sprang upp på natten fast vi egentligen verkligen inte fick, tjejernas rum, christines och mina fighter om min iPod, tjejsnacket sent in på nätterna, alla internskämt, "Transrand Talng", Rebeccas dop, konfirmationsdagen. Men det mest bästa och mest värdefulla av allt - kärleken som man kände överallt under hela lägret.


Dagarna i Fjällnora - vissa säger att det inte var så speciellt. Vad är det för speciellt med en övernattning i fjällnora med klassen egentligen? Jag, tycker att det var helt fantastiskt. Än en gång är det en sak som jag inte kan beskriva varför det var så roligt. Skratten, vänskapen, kärleken. Allt har betydelse. Tre stugor sprang vi mellan under hela natten. Det var så roligt att jag alltid tänker mig att det var sommar, sol och varmt när det egentligen var september, lite kyligt och regnigt.
Kommentarer
Postat av: Frida

åhåhåhåhåh vad FINT ESTHER. log genom allt.

2011-02-07 @ 19:30:43
URL: http://fridaburell.blogspot.com
Postat av: Felicia <3

åååååååh HELT UNDERBART!

jätte fiiint Esther<3

2011-02-07 @ 19:39:39
Postat av: Lina <3

Jag saknar festen hos mig...allt va bara helt perfekt! <3

2011-02-08 @ 06:08:28
Postat av: Emma

så..så. helt underbart fint esther.

tycker de var supermysigt när hela klassen var i fjällnora, kändes som att alla kom överens så mycket bättre en vad vi gör i skolan :D

2011-02-08 @ 20:45:27
URL: http://emmaaplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0