jag tror du letar efter mer än du ser men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Träffade världens bästa Cecilia idag över en lunch. Vi pratade, skrattade och berättade för varandra om allt som hänt i våra liv under de sju månaderna hon varit hemma i skottland och vi inte setts. I like you giiiirl.
Bella bejbi är rätt snygg alltså, speciellt med stjärnor i hela fejset.

it's always better when we are together

Lycka är att få skratta, prata och bara göra allmänt konstiga och pinsamma saker med de bästa personerna som finns. PUSS till allihop.
taggade människor klockan halv fem på morgonen! yeah

ingen kan ta den plats du har

Dagen planer idag är att städa rummet, sortera ut lådor, gråta till några filmer, lyssna på musik och njuta av den sista tiden jag bor själv här hemma. Och så ska jag äta kladdkaka.
om du visste. om du förstod. skulle allting vara annorlunda då?

spotify:user:ilovetk:playlist:0IdUZLIluMzxJkaMonc2Cf

Tänkte bara flika in att det äger att bo ensam. Har fått tid att göra allt sånt där man annars aldrig hinner. Idag har jag gjort om mitt rum, sorterat ut papper och varit kreativ. Snart ska jag sätta på en film och laga mat till mig själv, yeah i feel gooooood.

lalala

Igår var finisar hemma hos mig för filmkväll. And filmkväll it was. Clueless, The heartbreak kid, The proposal och halva Winning london stod på menyn :) det ägde.
Vid klockan 3 gick vi en nattpromenad i 45 minuter, värt.
ajuste, sen blev de rädda för mördaren utanför mitt fönster, inne på toaletten och i vardagsrummet. Det resulterade att de låg i en hög på mitt golv, skrikandes.

i believe you are the way

De här fem dagarna på åkerö, kan ha varit de fem bästa och mest betydelsefulla dagarna i mitt liv på länge. Only time will tell.
Jag är i alla fall lycklig. tack
sista bilden: det är inte blod, det är ketchup.

i'm a fool and i know it

Brusiga bilder tycker jag är mysigt. Tänker på värme.
Låttips: En låt en av mina bästa vänner visade mig. Tycker de två första meningarna i låten är helt klockrena.

please don't go away

Chill-låten #1. Underbar musik.

du får leva med det i all evig tid

Eftersom det här är ett tidsinställt inlägg kan jag nog med säkerhet säga att jag nog har det asbra på Åkerö. Jag har nog badat, träffas asgrymma människor och sovit i ett militärtält. Det har antagligen varit väldigt varmt i tältet på mornarna, vilket är mysigare än vad man kan tro. För allt är bra på Åkerö.
Låttips: En sjukt bra låt som jag första gången fick höra under en filt på en brygga, tillsammans med en blondie, klockan fem på morgonen.

this is the end of the rainbow

En glad tjej åker snart iväg till Åkerö! Duktig som jag är har jag ju lärt mig hur man gör tidsinställda inlägg, så ska börja med dom nu också. Eftersom jag kommer vara dator-lös i fem dagar. Puss och hej!
När jag hade redigerat klart den sista bilden la jag märke till en liten fisbagge som jag inte såg innan. Det var lite kul.

we crawl, until we walk again

Bloggen är ny och fräsh. Känns bra i mitt lilla hjärta. Hur känns detta nya i ditt hjärta?

what we dream is all that matters

Lyssnar på Swedish House Mafia, försöker förgäves tvinga ut mig själv på en powerwalk utan framgång, pillar på en ny header till bloggis och packar till Åkerö. Life's good.


my soul is free

Har suttit och blivit vän med Photoshop på den nya datorn min mamma så snällt tog med hem till mig igår. Dessutom har jag både lyckats vända på dygnet och vända tillbaka det på lite mer än tolv timmar. Duktig_chey. Nu ska jag packa, för imorgon åker jag till Åkerö. Värt.

titta, lyssna, njut.

De två bästa musikvideorna jag någonsin har sett.Någon mer än jag som får rysningar så man nästan dör?

forever young

Hade en jättehärlig kväll med the people vid sjön igår. Så värt och så roligt. I kvällen ingick pusskalas, korvgrillning, nattbad, skratt och bara att må bra. Kvällen slutade för mig på ett omklädningsrumstak medan de flesta andra låg och sov i tältet. Taket var ett.. intressant underlag att ligga på. Inte asskönt om jag ska vara ärlig, men det var ändå värt. Låg och pratade med Daniel tills klockan blev halv åtta, då jag somnade för att sen vakna klockan halv nio. Lite sömn, men kvällen var så värd! Jag älskar er. Ni är verkligen bästbästbäst.

ajuste, jag skar mig under foten, ovärt. Hur lyckas jag städigt göra illa mig?

 


Jag mådde bäst igår. Med mina allra bästa vänner. När mår du som bäst?


Pocketful of sunshine

Skickade in ett litet tips till redaktören om mitt inlägg om kärlek igår halv tolv på kvällen och så POFF när jag idag klickar mig in på blogg.se har mitt inlägg hamnat på framsidan! GLAD TJEJ. Tack för kommentarerna, det värmer att ni gillade det jag skrev!

Förövrigt var det sista sommarjobbs-dagen idag! Härligt, härligt. Någon mer än jag som hade ett väldigt slitsamt jobb i sommar? Så glad att det är slut. SOMMARLOV PÅ RIKTIGT!
Imorgon väntar mysig tältning med mina finisar vid sjön. På Tisdag drar jag till en av världens bästa platser - Åkerö. Jag har nog minsann lyckats bli brun. Livet är rätt bra nu alltså!

Två tips
Natasha Bedingfield en tjej värd att lyssna på.
Blåbär och smultron i en skål med mjölk är bra för själen.

RSS 2.0