Love is all you need

Idag när jag satt i bilen, medan mamma slängde sopor började jag fundera. Vad är det vi strävar efter i det här livet egentligen? Jag tänkte, jag kan blir lycklig av att köpa en tröja, ett par nya skor eller att ha massor med pengar. Precis när de där skorna är nyköpta mår jag bra. Och sen får jag äntligen använda den där tröjan. Men sen, när tröjan är använd och tillslut inte nyköpt längre, då tar glädjen slut. Då går jag och köper något nytt som gör mig glad och kanske lite lycklig för en stund. Sen tar den glädjen också slut. Jag vill finna ny glädje. Jag tar min kamera, för jag älskar att fotografera, och går ut och tar en bild jag blir sjukt nöjd med. Lägger upp den på Facebook eller bloggen. Får kanske någon kommentar om den, eller så kanske jag får massor med kommentarer. Jag blir så glad av kommentarerna, men folk kan ju inte kommentera och säga hur bra bilden är i all evighet, eller hur? Folk slutar kommentera och jag går och letar efter något nytt som kan göra mig lycklig. Men såhär kan jag ju inte hålla på hela livet. Samma sak gäller pengar. Vi säger att jag har flera miljoner på banken. Okej, jag är rik. Jag kan köpa massor med saker. Men.. sen då? När jag har köpt allt det där? Jag kanske har skaffat mig ett lyxliv som gör mig lycklig för ett tag. Men sen blir det bara vanligt vardagsliv och är inte lika speciellt som innan. Leta efter lycka, som ändå tar slut efter en liten stund. Försöka köpa lycka? Det går inte.

Jag satt där i bilen och tänkte, Vad i hela världens ska jag leva för då? För att bli lycklig. Då kom jag på det. Kärlek. Jag insåg att kärleken aldrig tar slut. Jag syftar inte på kärleken till någon speciell person, utan kärlek i allmänhet. Den tar aldrig slut. Hittar man lycklig kärlek, blir man aldrig trött på den. Den tar aldrig slut. En tröja är samma tröja varje dag. Men kärleken är ny varje morgon. Man vet aldrig vad den har att bjuda på. Kärleken är evig och är det enda som kan göra oss lyckliga på riktigt. Kärlek tar aldrig slut. Jag kan inte heller köpa kärlek, så än en gång kan itne pengar göra mig lycklig. Kärlek är allt vi behöver. Och allt vi vill ha. Egentligen. Vad det gäller mig i alla fall.Det här behöver inte vara kärlek mellan man och kvinna. Kärlek finns överallt. Kärlek till familj, kärlek till ett djur, kärlek till en viktig vän. Du vet själv vem du har kärlek till och vem du älskar. Ta vara på den kärleken. Den kanske är mer värdefull är vad du tror.

Jag har nog i alla fall hittat min mening med livet.

It started out as a feeling. Which then grew into a hope. Which then turned into a quiet thought. Which then turned into a quiet word. And then that word grew louder and louder, 'til it was a battle cry

Finns det någon plats man kan fly till, och bara få andas en stund?

Varför hatar rubriker mig?

Sitter här skapligt trött just nu. Ögonen kliar och är röda av pollenallergi (DÖ), nyduschad och armarna och benen är fulla med små gröna fäckar. Yeah, that's right. Målat staket igen. Ska aldrig med ens titta på grön färg. 

Efter den hårda, svettiga och gröna arbetsdagen träffade jag Christine i stan. Hon e fin, hon e kompis asso.
Nu ska jag lyssna klart på Mr. Brightside, sen äta mat och se klart The Holiday, sen se en till film. En fin film. Det var en kort sammanfattning av mitt otroligt stressiga och händelserika liv. Puss

Cause you had a bad day

Varför suger alltid söndagar?
Varenda söndag mår jag ungefär såhär: Jag vill sova bort hela dagen, men går upp ändå ( typ halv ett). Ingenting blir som jag vill, allt blir fel. Jag får mentalt utbrott på allt och alla. Alla irriterar mig (utom my beloved ofcourse). Allt jag vill gör är att se en film där allting händer som jag vill ska hända i mitt liv, och sen slutligen tycka synd om mig själv och tröstäta. Yeah, dramaqueen appears on sundays. 

Tröstade mig denna jobbiga dag genom att slänga ihop en liten spotify-lista med några guldkorn.

6 timmars staketskrapning

I 6 timmar har jag, Frida och Malin skrapat bort grön färg på staket idag. Som Rebecca Black skulle ha sagt, fun fun fun fun, looking forward to the weekend! Nej, alltså. Det är inte fun. Jag kommer drömma om gammal grön färg inatt. Jag försöker bara tänka att man blir brun av att sitta i solen hela dagarna och att jag får betalt för det! 4600 kr är rätt najs ändå.
I tre veckor framåt ska jag alltså ha superkul på jobbet. Dessutom måste jag cykla till bussen och hem igen varje dag. Motion! Positivt tänkande..

Hade en trevlig liten pratstund med Daniel på bussen idag på väg hem. Ett sånt där litet guldkorn i vardagen! Sen när jag kom hem gjorde jag en sovfail igen.. Jag la mig i sängen för att vila mina svullna ögon (dö, pollen, dö...) och självklart somnade jag. Jag vaknade efter två timmar och trodde det var morgon. Jag lyckas så bra! 

Sitter just nu och tittar på första Pirates-filmen med min lillasyster som sitter och skriker varje gång ögat ramlar ur på en av piraterna; "ESTHER DU KUNDE HA SAGT TILL!" och skrattar varje gång Kapten Sparrow gör något roligt.  

Vilken otroligt tråkig text det här blev. Förlåt för det.

All the good girls are home with broken hearts

Jag tror att jag har kommit på vilken som är den bästa låten i världen. Free Falling med John Mayer. Han sjunger den rakt in i mitt hjärta. Min favoritdel är All the good girls are home with broken hearts. Jag har ingen aning om varför men den raden tilltalar mig jättemycket. Alla snälla flickor är hemma med krossade hjärtan. Vet inte om jag kanske känner igen mig i det som jag tycker att det tilltalar mig så mycket. Jag vet inte, det känns som att.. Det spelar ingen roll hur snäll man är. Ett krossat hjärta kan man få ändå, kan alla få. Snäll som elak, tyst som högljudd, blyg som utåtriktad, tjej som kille. Det är lika smärtsamt för alla.
Jag tror varje människa i hela världen har fått känna på att bo i en kropp med brustet hjärta. Och har man inte det än, är det bara att vänta på det. Sen de människor som aldrig fått eller kommer få sitt hjärta krossat, ni har tur. Jag fick mitt hjärta krossat en gång. Det gjorde ont och gör fortfarande, men man lär sig leva med det. Man kan ju ändå inte styra andra människors känslor. Jag hoppas fortfarande att det var första och enda gången jag behöver gå igenom det jag gick igenom då. Det är jättelätt att tänka att det inte är hela världen med ett krossat hjärta. Men har man själv varit med om det, är det en helt annan femma. Det viktigaste att tänka på i den smärtsamma stunden är att, allt gör mindre ont sen. Det kan jag och Markus Krunegård intyga.
Den låten hjälpte mig faktiskt. Tack.


Ett brustet hjärta lämnar ärr, eller snarare ett slags blåmärke. Det gör inte ont så länge man låter det vara, men ibland råkar man komma åt den ömma punkten och då värker det.

I got misty eyes as we said farewell. Klass 9, jag älskar er.

Vet inte om jag har gråtit slut på tårar än. Det finns nog några kvar.
Jag kan inte fatta att det är slut. Jag är både glad och ledsen på samma gång. Jag är nog mest ledsen dock. Min underbara klass finns inte mer. Det gör ont att tänka att vi aldrig mer kommer gå tillsammans. Alla underbart roliga studer vi har haft tillsammans, jag kommer alltid minnas dom. Åh, underbara människor. Jag älskar er! Ni är bäst i hela världen.


on our way back down to earth

Idag är det den första Juni SOMMAR och jag skippade skolan för att åka till en av världens bästa platser! TRANSTRAND. Väskan är snart helt fördigpackad och de nytvättade tröjorna torkade jag nyss färidgt med en hårfön. Yeah! Så sjukt taggad att bara sätta mig på tåget nu. Så här exalterad är jag just nu! woooooh

Nu ska denna glada tjej packa det sista tillsammans med Justin Bieber (som befinner sig i musikhögtalarna). tjalalalallala

RSS 2.0