6 timmars staketskrapning

I 6 timmar har jag, Frida och Malin skrapat bort grön färg på staket idag. Som Rebecca Black skulle ha sagt, fun fun fun fun, looking forward to the weekend! Nej, alltså. Det är inte fun. Jag kommer drömma om gammal grön färg inatt. Jag försöker bara tänka att man blir brun av att sitta i solen hela dagarna och att jag får betalt för det! 4600 kr är rätt najs ändå.
I tre veckor framåt ska jag alltså ha superkul på jobbet. Dessutom måste jag cykla till bussen och hem igen varje dag. Motion! Positivt tänkande..

Hade en trevlig liten pratstund med Daniel på bussen idag på väg hem. Ett sånt där litet guldkorn i vardagen! Sen när jag kom hem gjorde jag en sovfail igen.. Jag la mig i sängen för att vila mina svullna ögon (dö, pollen, dö...) och självklart somnade jag. Jag vaknade efter två timmar och trodde det var morgon. Jag lyckas så bra! 

Sitter just nu och tittar på första Pirates-filmen med min lillasyster som sitter och skriker varje gång ögat ramlar ur på en av piraterna; "ESTHER DU KUNDE HA SAGT TILL!" och skrattar varje gång Kapten Sparrow gör något roligt.  

Vilken otroligt tråkig text det här blev. Förlåt för det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0