All the good girls are home with broken hearts

Jag tror att jag har kommit på vilken som är den bästa låten i världen. Free Falling med John Mayer. Han sjunger den rakt in i mitt hjärta. Min favoritdel är All the good girls are home with broken hearts. Jag har ingen aning om varför men den raden tilltalar mig jättemycket. Alla snälla flickor är hemma med krossade hjärtan. Vet inte om jag kanske känner igen mig i det som jag tycker att det tilltalar mig så mycket. Jag vet inte, det känns som att.. Det spelar ingen roll hur snäll man är. Ett krossat hjärta kan man få ändå, kan alla få. Snäll som elak, tyst som högljudd, blyg som utåtriktad, tjej som kille. Det är lika smärtsamt för alla.
Jag tror varje människa i hela världen har fått känna på att bo i en kropp med brustet hjärta. Och har man inte det än, är det bara att vänta på det. Sen de människor som aldrig fått eller kommer få sitt hjärta krossat, ni har tur. Jag fick mitt hjärta krossat en gång. Det gjorde ont och gör fortfarande, men man lär sig leva med det. Man kan ju ändå inte styra andra människors känslor. Jag hoppas fortfarande att det var första och enda gången jag behöver gå igenom det jag gick igenom då. Det är jättelätt att tänka att det inte är hela världen med ett krossat hjärta. Men har man själv varit med om det, är det en helt annan femma. Det viktigaste att tänka på i den smärtsamma stunden är att, allt gör mindre ont sen. Det kan jag och Markus Krunegård intyga.
Den låten hjälpte mig faktiskt. Tack.


Ett brustet hjärta lämnar ärr, eller snarare ett slags blåmärke. Det gör inte ont så länge man låter det vara, men ibland råkar man komma åt den ömma punkten och då värker det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0