grönt och rött

Fotograf, redigering och kläder - Frida
Modeller - Lina och Jag

Daniel Adams-Ray

Det finns nästan inte ord. Det var helt underbart! När jag tänker tillbaka på det känns hjärtat STJW¤&HW¤&H#T#!!!!!! för så mycket vill jag tillbaka. Jag tror att en stor fet stark kärlek till Daniels Adams-Ray har börjat blomma ut. Jag kan ju lätt lova mig själv att se fler koserter med honom. HAN ÄR SÅ SJUKT BRA. Känslan av att basen i Gubben i lådan dunkar i bröstet, samtidigt som man sjunger med för full hals och hoppar och skriker. Den känslan är svår att slå. Jag skulle säga att det var ren lycka. 


sist men VERKLIGEN INTE minst har vi den bästa bilden av alla. Bilden på microsekunden när jag rörde vid Daniels hand. åhååhåhåååhh.

låt honom få veta att han är den enda du vill ha

Snyggastesyskonen.se

Sitter i köket och lyssnar på Kristian Anttila. Egentligen gillar jag inte honom efter någon intervju jag läste för länge sen. Men Vill ha dig och Hårt godis är oemotståndliga. Nej, nu har spotify tydligen hoppat till Lisa Ekdahl - Öppna upp ditt fönster. Texten i den låten beror mitt lilla hjärta.
Ropa ner i gränden
högt så han hör
ropa att den kärlek
är inget man förgör
ropa att den kärlek
aldrig kan ta slut
ropa honom in igen och om han inte hör
spring då ut


Nog om det. Egentligen har jag inget speciellt att skriva.. Eftersom mamma inte kan göra något får jag leka mamma här hemma. Just nu håller jag på med maten, ja-a! Varma mackor blir det mmmmmmm. Jag borde alltid göra maten, ju. Tänkte till och med vara så vuxen att jag tar fram lite grönsaker, för det måste man ha till maten! Sen tänkte jag ta en paus och gå ut och gå, och göra av med lite energi. Det är skönt. En gång såg jag en påkörd räv som låg på sidan av vägen, när jag var ute och gick. Liiite äckligt med inälvorna som låg bredvid, men bor man på landet så gör man, huh? Det är så bra att vi bor precis vid en åker, så man kan se en jättefin solnedgång. Man måste ju i och för sig gå ner för backen bit och då ser man. Skit samma det där var inte intressant någonstans.

Kolla nu är mackorna klara. Känner mig så mammig just nu att jag bara måste skrika "MAATEN ÄR KLAAAAAAR!!". Så nu går jag och gör det, ha en bra kväll.

jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Texten känns på ett vis sann.


Igår vid halv åtta bar det av i ambulans till akuten. Mamma hade brutit armen. Is + nysnö = slutar dåligt. Det blev det akuten i sju timmar, bara jag och mamma. Vid sisådär halv två började min hjärna sluta fungera, ni vet sådär så att man vet vad som händer man hjärnan hänger ändå inte riktigt med. Det är lite läskigt. Mamma röntgades och det visade sig att hon behöver en operation. Mamma, jag tycker verkligen synd om dig! Vi kom hem igen klockan tre och jag somnade vid fyra. Är lite trött idag kan jag ju erkänna. Men glad är jag på ett sätt - jag behöver inte plugga den här helgen, haaaaaaaappyyyyyyyfaaaaceeeeee for that. Det är bra för då kan jag lägga all energi på att hjälpa min stackars älskade mor.

Nu ska jag nog pallra (haha pallra) mig ut till köket och göra mig en smärgås eller något, har inte ätit något ordentligt under de senaste 30 timmarna.

BEBISEN ÄR LADDAD IGEN


nytt perspektiv

Den här kvällen har varit en berg-och-dal-bana på riktigt. Har gått från att vara en typisk tonåring med kroppskomplex och sminkbehov, till att ligga med huvudet ner i kudden och storgråta förtvivlat, till att bara vilja försvinna, till att något otroligt händer och känner att jag har blivit född på nytt med ett nytt självförtroende och en ny inställning. Känns otroligt bra.
Nu ska jag nog sova på spikmattan, det är skönt.

snygg känner jag mig också! (titta bild, smexeh)


ni e kompis. hjärta. love u. puss. tihihi.


my grandma rules

Idag träffade jag min mormor, eller Mimmi - jag har alltid kallat henne mimmi, för första gången på tre månader, det är rätt länge. Nej det är två.. Aja, det var länge sen jag träffade henne iallafall. Hon är typ bäst. Hon säger så roliga saker ibland. Vi fikade och diskuterade melodifestivalen, vi var båda överrens om att Sanna Nielsen är tråkig. Sen bestämde hon min födelsedagspresent med mig, hahah hon är så rolig som bestämmer med mig innan vad hon ska ge.

Just nu sitter jag och myser med Alice. Visst ser hon ut att trivas bra? Och visst ser jag väldigt snäll och vänlig ut? Vi har en fin relation jag och Alice.


alla sorters änglar

Jag har hittat världens hittills bästa låt. Faktiskt. Eller iallafall i mina öron, thihihih. Check it out Kristian Anttila – Vill Ha Dig. Alltså på riktigt, jag blir lycklig av musiken. 

Den här veckan kommer bli så mysig tycker jag. Jag ligger efter i typ alla ämnen HAPPYFACE så det blir typ plugg 24/7, eller åtminstone 15/7. Som tur är har jag hittat värsta bra plugg-platsen i mitt rum. På min säng i hörnet (se bild!), det är galet mysigt där (och det luktar gott. av någon orsak jag inte kan komma på. typ socker och vanilj och jordgubbar..). Det är mys. Men det måste vara mörkt ute om jag ska sitta och plugga där (for your information), då blir det mysbelysning i hela mitt rum. Dubbelmys! Så mysigt att man vill ha någon att krama.

Härligt att det enda jag uppdaterar bloggen om nuföritden är plugg och massor med otolkningsbara texter om massor med känslor. Hmm..

Nej, nu har jag inget mer att säga. Tillbaka till ekonomiarbetet! (fast jag vill helst av allt sooooova)


show me who you really are

jag kände att jag hade en snyggdag idag, och ville visa det på bästa sätt.
Förövrigt så pluggar jag Kemi just nu. love it. or do i? Sen måste jag skriva ett ekonomiarbete. Sen måste jag skriva massor om kärlek (inte astaggad). Sen måste jag läsa 10000000000 sidor i en bok som inte är asbra alls. Åh, älskar mitt liv. :)

watch the rain play on the ocean top

Dit, dit eller dit? Nej, vill göra såhär. Nej såhär vill du göra. Titta vad som hände! Så vill du att det ska vara. Nej, så här vill du att det ska vara. Nu blev du glad! Nej, du blev gladare nu

Så pratar min hjärna med mig just nu. Det är så svårt att inte veta vart man vill. Vilket håll? Jag är desperat efter ett svar och grejen är att, jag är den enda i hela världen som har det. Jag vill hitta det nu.

"Att le är något alldeles speciellt
Något alla människor mår bra utav
Du är den som får mig att le och må bra
Varje gång jag hör telefonen spela den där speciella melodin
Viskar någon: "Kanske är det han?"
Medan en annan säger: "Nej, sluta tro och hoppas"
De gånger det speciella namnet blinkar på displayen
Då går det inte att tränga undan allt
Jag vill men det går inte
Alla känslor väller fram
Kan känna hur hela kroppen blir varm
Och hur hjärtat slår ett extra slag
Leendet som smyger sig fram på mina läppar
Och den där lyckan som stiger inom mig
Helt enkelt allt det där förbjudna som kan vara farligt att känna
Men samtidigt så oundvikligt när det gäller dig
Du får mim hjärna att lämna kroppen för en stund
Så att hjärtat får släppa ut all glädje och allt hopp som egentligen finns
Att du en dag bara ska bli min"

who's that chic?

Nu är det såhär, Frida ska gästblogga! Vågen. Fest. Party like there's no tomorrow. Nej, inte riktigt. Dessutom är gästblogga ett ganska töntigt ord tycker jag. Så som shoppa och outfit. Men det hör inte hit. Det som hör hit är att Esther aka bloggägarN låter mig låna ett hörn av hennes lilla krypin och det tänker jag utnyttja till MAX.
Innan jag börjar med min säkert utomjordiska långa och kankse lite uttråkande text ska jag börja med, Frida är: en tjej med brunt hår, smörjer in händerna med hudlotion som doftar mango, färgar hår i karamellfärg, gillar att äta smält choklad och tycker underligt nog att prickar är äckligt. Där har ni cirkus 0,0001% av vem jag är.
Egentligen vet jag inte rikigt vad jag ska skriva om. Jag skriver ju allt (well allt inom en fin liten kvadrat, ALLT skulle ju vara otroligt mycket) jag tycker på min egen lilla ruta i cyperspace. Jag skulle kunna berätta allt om Esther som jag vet men inte ni, men det är ju inte helt ärligt. Inte ärligt alls faktiskt. Fast jag kan tala om att hon använder ordet "bajs" i varannan mening.
Esther är: en person som har låtit håret växa så det är otroligt vackert, tänker likadant som jag gör, ligger på en madrass på golvet när hon sover hos mig, alltid har ett kors runt halsen och ordbajsar.
Det är tråkigt utan henne helt enkelt. Tycker faktiskt synd om er som inte har en Esther i erat liv, för då kan det helt enkelt inte vara lika bra som mitt och alla Esthers vänners liv.

Nu vet jag inte vad jag skriva skriva längre så jag avslutar här, innan det blir ett alldeles för smörigt inlägg haha! Hoppas flickan inte har ångrat att jag fick gästisbloggis. Avslutar med ett par bilder.
RSS 2.0