låt honom få veta att han är den enda du vill ha

Snyggastesyskonen.se

Sitter i köket och lyssnar på Kristian Anttila. Egentligen gillar jag inte honom efter någon intervju jag läste för länge sen. Men Vill ha dig och Hårt godis är oemotståndliga. Nej, nu har spotify tydligen hoppat till Lisa Ekdahl - Öppna upp ditt fönster. Texten i den låten beror mitt lilla hjärta.
Ropa ner i gränden
högt så han hör
ropa att den kärlek
är inget man förgör
ropa att den kärlek
aldrig kan ta slut
ropa honom in igen och om han inte hör
spring då ut


Nog om det. Egentligen har jag inget speciellt att skriva.. Eftersom mamma inte kan göra något får jag leka mamma här hemma. Just nu håller jag på med maten, ja-a! Varma mackor blir det mmmmmmm. Jag borde alltid göra maten, ju. Tänkte till och med vara så vuxen att jag tar fram lite grönsaker, för det måste man ha till maten! Sen tänkte jag ta en paus och gå ut och gå, och göra av med lite energi. Det är skönt. En gång såg jag en påkörd räv som låg på sidan av vägen, när jag var ute och gick. Liiite äckligt med inälvorna som låg bredvid, men bor man på landet så gör man, huh? Det är så bra att vi bor precis vid en åker, så man kan se en jättefin solnedgång. Man måste ju i och för sig gå ner för backen bit och då ser man. Skit samma det där var inte intressant någonstans.

Kolla nu är mackorna klara. Känner mig så mammig just nu att jag bara måste skrika "MAATEN ÄR KLAAAAAAR!!". Så nu går jag och gör det, ha en bra kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0