who's that chic?

Nu är det såhär, Frida ska gästblogga! Vågen. Fest. Party like there's no tomorrow. Nej, inte riktigt. Dessutom är gästblogga ett ganska töntigt ord tycker jag. Så som shoppa och outfit. Men det hör inte hit. Det som hör hit är att Esther aka bloggägarN låter mig låna ett hörn av hennes lilla krypin och det tänker jag utnyttja till MAX.
Innan jag börjar med min säkert utomjordiska långa och kankse lite uttråkande text ska jag börja med, Frida är: en tjej med brunt hår, smörjer in händerna med hudlotion som doftar mango, färgar hår i karamellfärg, gillar att äta smält choklad och tycker underligt nog att prickar är äckligt. Där har ni cirkus 0,0001% av vem jag är.
Egentligen vet jag inte rikigt vad jag ska skriva om. Jag skriver ju allt (well allt inom en fin liten kvadrat, ALLT skulle ju vara otroligt mycket) jag tycker på min egen lilla ruta i cyperspace. Jag skulle kunna berätta allt om Esther som jag vet men inte ni, men det är ju inte helt ärligt. Inte ärligt alls faktiskt. Fast jag kan tala om att hon använder ordet "bajs" i varannan mening.
Esther är: en person som har låtit håret växa så det är otroligt vackert, tänker likadant som jag gör, ligger på en madrass på golvet när hon sover hos mig, alltid har ett kors runt halsen och ordbajsar.
Det är tråkigt utan henne helt enkelt. Tycker faktiskt synd om er som inte har en Esther i erat liv, för då kan det helt enkelt inte vara lika bra som mitt och alla Esthers vänners liv.

Nu vet jag inte vad jag skriva skriva längre så jag avslutar här, innan det blir ett alldeles för smörigt inlägg haha! Hoppas flickan inte har ångrat att jag fick gästisbloggis. Avslutar med ett par bilder.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0