kommer du någonsin att prata med mig igen?

tvingar bort tankar tills du är borta. om och om igen.

tänk om du vaknade

Ibland kommer stunder då jag skulle göra allt för att kunna väcka dig igen. Tänk om du bara kunde väckas till liv igen och jag kunde få se sig springa runt på golvet. Tänk om jag kunde få höra dina små andetag innan jag somnar, igen. Jag saknar dig fortfarande obeskrivligt mycket, trots att det har gått 1 och ett halvt år nu. Vid stunder som den här, känner jag verkligen att du fortfarande har en stor plats i mitt hjärta. Många tycker nog nu att jag är som en tio-åring vars kanin just dött. Men det är verkligen inte så. Han var någonting speciellt. Något jag inte sätta fingret på eller beskriva över huvud taget. Jag saknar att berätta allting för dig, som varken kunde döma eller tycka till. Men på något sätt förstod du, för du och jag var ett.

Det finns alltid någonting som saknas. Det är du.

hold you hand up to the sky

Nu var det ett tag sen jag skrev något i den här lilla saken. Idag mår jag väldigt konstigt. Det är en stor trolighet att det beror på sömnbrist eller att det är stört varmt ute. Men ingen klagar här! Men ibland går hjärnan lite sämre av värmen. Men efter skolan ägde det. Frida och jag traskade runt på Gränby och gjorde bort oss. Fett kuuuul, i love you girl. Jag tänkte stjäla lite sallad på Caféet, men vågade aldrig. Det blev en korv med bröd istället. 

Hur som helst. Är feteglad över att det verkligen känns som sommar nu. Jag har till och med blivit brun. I början av maj?! Sick. Igår cyklade vi till Näset och det var typ freakin' awesome. Så varmt. Så roligt. Så underbart.

I förrgår var tjejerna med stort T här och vi hade sjuuukt roligt. Åh, puss på er. Sanna fyllde år, så vi firade henne med hemmagjort kladdkaka och presenter! Dessutom dygnade jag för första gången i mitt liv, stort ögonblick. Vi cyklade också till min skola klockan fyra på morgonen. 18 km fram och tillbaka, tjoho! Vi satt på skoltaket och tittade på soluppgången - någon av de vackraste ögonblicken i mitt liv skulle jag tro.

Summerar de senaste dagarna i 3 bilderRSS 2.0