hold you hand up to the sky

Nu var det ett tag sen jag skrev något i den här lilla saken. Idag mår jag väldigt konstigt. Det är en stor trolighet att det beror på sömnbrist eller att det är stört varmt ute. Men ingen klagar här! Men ibland går hjärnan lite sämre av värmen. Men efter skolan ägde det. Frida och jag traskade runt på Gränby och gjorde bort oss. Fett kuuuul, i love you girl. Jag tänkte stjäla lite sallad på Caféet, men vågade aldrig. Det blev en korv med bröd istället. 

Hur som helst. Är feteglad över att det verkligen känns som sommar nu. Jag har till och med blivit brun. I början av maj?! Sick. Igår cyklade vi till Näset och det var typ freakin' awesome. Så varmt. Så roligt. Så underbart.

I förrgår var tjejerna med stort T här och vi hade sjuuukt roligt. Åh, puss på er. Sanna fyllde år, så vi firade henne med hemmagjort kladdkaka och presenter! Dessutom dygnade jag för första gången i mitt liv, stort ögonblick. Vi cyklade också till min skola klockan fyra på morgonen. 18 km fram och tillbaka, tjoho! Vi satt på skoltaket och tittade på soluppgången - någon av de vackraste ögonblicken i mitt liv skulle jag tro.

Summerar de senaste dagarna i 3 bilderKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0