under the stars and the stripes

Jag har så brutalt ont i varenda förbannade muskel i hela min kropp! Fula, dumma styrketräning på idrotten. Känner mig som Berta, 93 även om jag bara ska ta mig från köket till mitt rum. Kan inte gå normalt!

Nog om min kropp. Igår var det allas fredag, men min fredag ädge verkligen. Har inte haft en så bra fredag på flera veckor. Efter skolan träffade jag Frida och Lina i stan, fast Lina gick efter ett tag. Frida alltså.. Hon måste vara den bästa personen jag känner. Eftermiddagen igår var så rolig att jag vill lägga mig på golvet och rulla runt eller något. Skrattade sådär underbart så jag nästan grät. Flera gånger. Efter jag tagit ett skrattigt farväl av Frida vandrade jag iväg själv med kameran i högsta hugg och kände mig som ett pro, typ såhär.
På kvällen träffade jag Hulda, Jakob, David, Samuel och Reeby. Finafina människor! Träffade även Oliver och Emanuel när vi vandrade bort till Löten (från centralen tja motionen?). Strax efter tolv traskade Hulda, David och jag tillbaka till Jakobs (väldigt fina och stora) lägenhet, men jag hann knappt sätta foten innanför dörren innan vi skulle ut i kylan igen (det är brutalt kallt på natten nu. tänkte bara uppmärksamma det om ni kanske hade missat det). Vi vandrade ner till Åhléns och hälsade på Pannkakskyrkan en stund, värmde oss lite på donken medan vi diskuterade just ordet "donken", drack vatten och satt och pratadepratadepratade mitt bland smått onyktra människor utklädda till pirater. Slocknade sen i Jakobs lägenhet under ett mjuk duntäcke halv fyra bredvid en trött liten Rebecca i ett fullt vardagsrum. 

fin fredag
två snygga Fridor
Image and video hosting by TinyPic
stötte av en slump på Amanda och Linnea, trevligt!
Image and video hosting by TinyPic
domkyrkan
Image and video hosting by TinyPic
suddigt uppsala
Image and video hosting by TinyPic
Hulda jag David. Happy people!
Image and video hosting by TinyPic
Rebecca och Jakob fett mys i Jakobs lägenhet asso
Image and video hosting by TinyPic
Samuel och Hulda frukost klockan tolv - astidigt yea
Image and video hosting by TinyPic

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0