blä

Jag blir aldrig sjuk. Ytterst sällan, max tre eller fyra gånger per år. Men sen när jag väl blir sjuk, då är det inte lite hosta vi snackar om. En gång var jag så borta när jag var sjuk att det kändes som att jag låg på tallrikar i sängen. However, jag vet inte vad det är för sjukdom jag nappat åt mig den här gången, men kul är det inte. Är lite halvt borta till och från, yr när jag går, huvudvärk och hela huvudet spänner hela tiden och feber. Jag minns nästan ingenting ifrån lördagskväll för att jag var så borta (alltså sjuk haha).

Idag hade vi en dugga i idrott, så sjuk eller ej, tvingade jag mig själv att pallra mig iväg till skolan. Hade hunnit plugga lite grann iallafall, jag kunde musklerna på latin och vad koncentrisk och excentrisk träning är. Det värsta var bara att alla ord framför mig på pappret typ flyttades omkring och jag kunde inte koncentrera mig på vad det stod. Great. Den här sjukdomen vill mig någon ont. 

Hade jag haft en kamera och photoshop på datorn, hade det här inlägget, som var så himla feel-good, prytts med en bild, men tyvärr har min pappa stulit den av mig. Webcamen känns inte heller riktigt som ett bra alternativ just nu, jag tar för givet att ni fattar varför. Det får blir en gammal en. Synd bara att jag inte mår lika bra som bilden förespråkar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0