love and kindness and warmth

Min statistik faller nedåt likt niagarafallen. KUL DET. Men okej, jag ska inte skylla på någon annan än mig själv. Dåligt uppdatering? Svar ja.
Min söndagkväll har varit en riktigt trevlig sådan måste jag medge. Sen klockan fem idag har jag spelat ett spel jag inte minns namnet på (jag hade aldrig spelat det förut och vann efter bara tre omgångar. oyeeeah), ätit middag (kebab på Jalla, hohoo), hyrt film två gånger för första gången funkade inte filmen, skrattat tillräckligt mycket och lite mer och slutligen suttit nedkrupen i en soffa under en filt framför den andra hyrda filmen med en stor skål godis på magen. Och allt detta i sällskap med några människor som ligger mig varmt om hjärtat. Mathilda, Jakob, David, Oliver, Sara, Samuel, Anna och Isabell. Ni äger assooo.

Men lite ledsen över att min tvilling, min kompanjon, MIN ANDRA HALVA, min bästa vän, yeah you get it, HON DRAR TILL LANZAROTE TYP EXAKT NU?! och jag har inte träffat henne sen i liksom.. onsdags? Panik???? Inte okej, inte okej alls. Kommer att ha lite sömnsvårigheter, lite psykiska sammanbrott osv. tills hon kommer tillbaka. Men, det är lugnt jag klarar mig. Verkligen. Prima.. Okej, men.. jag hoppas du har det bra iallafall Fridis. Skickar en puss och en kram, tjoho.

Det var allt för mig och nu ska en extremt trött esther sova bredvid en katt som luktar fisk, härligt. God natt!


Tjolahopptjolahej Frida, min bestisfrestis i alla väder.

Kommentarer
Postat av: EMMA

esther! du har uppdaterat :D duktig<3 fortsätt såååå ett tag framöver

2011-11-02 @ 15:53:18
URL: http://horseesandphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0