känslan när man bara behöver läsa en bok och öva på ett tal

Ja, jag har absolut ingenting jag behöver plugga till just nu! Jelaous much? Allt jag behöver göra idag är att läsa Flyga Drake, x antal sidor.. Men den är så bra så det gör ingenting! Den som har läst den vet hur fänglsande den faktiskt är.

Idag slutade jag väldigt tidigt, och de här timmarna jag har nu innan jag ska iväg igen ägnas nog antagligen mestadels åt att städa mitt så kallade "rum" som nu mer ser ut som en soptipp.

Josef tog mitt armband imorse. Han gav inte tillbaka det. Han har det fortfarande. Inte okej.

låttips, låttips, låttips!
Maria Mena – This Too Shall Pass
Bästa låten jag har hört på länge. Länge.


men du vänder blicken åt sidan och tittar bort

"Man kan hitta kärleken på en återvinningsstation"
...resten kommer bara en en tredjedel av mina klasskamrater få höra. Japp, nu är talet till svenskan om kärlek äntligen färdigt! Skönt. På en timme i en stekhet buss bara flöt det på när jag skrev och inspirationen kom som rinnande vatten - POFF så var talet färdigt. Nu gäller det bara att träna så att jag inte får tunghäfta där framför alla.

Besökte IKEA idag med tre av mina allra bästa kompanjoner, Lina, Daniel och Rasmus. Trevligt, trevligt. But then again, jag har fett mycket läxor, så det kanske inte var världens bästa idé. Jag kom hem klockan sex. Yay.

Nej, nu kommer ingenting intressant ur mitt huvud! Så jag slutar här, så ni inte dör av tristess när ni läser. Men jag måste bara tillägga en sak, jag har bloggat ovanligt mycket bara senaste veckan, tycker ni inte? Framsteg, woooh!
Tjarå.
Kontakt igen efter att ha haft det utanför mitt liv i över en månad. Var tvungen att springa och gömma mig för att känslorna inte skulle kunna hitta mig igen och förstöra allt.

On me dit que le destin se moque bien de nous. Qu'il ne nous donne rien et qu'il nous promet tout. Paraît que le bonheur est à portée de main. Alors on tend la main et on se retrouve fou.

Fint

Det är söndag, klockan är 8, jag är uppe och är inte trött? Något är fel. 

Igår var jag på fest hos Lina med alla andra små töser, där majoriteten hade band runt huvudet, peacemärken och gick runt och gjorde peace-tecken hela tiden. Var jag på hippiefest eller?!?!? Bortsett från att jag hade panik över hippie-kläder ända in i det sista, alltså en timme innan vi skulle åka, var det huuur galet roligt som helst! Vad vi gjorde? Visade varandra snygga killar på facebook, åt pannacotta medan vi satt 10 pers runt bordet och pratade om allt mellan himmel och jord, skrattade och spelade tjej middag-spelet tills solen var orange vid horisonten för att sen försvinna helt och folk började åka hem. Det är det där jag vill kalla för lycka. Ni är bäst.

Fastän jag just nu sitter i ett tyst sovande hus, morgonsolen skiner in genom gardinen rakt på mig och mysig fransk musik strömmar ut ur högtalarna väntar mig denna söndag ingenting speciellt roligt. Denna dag stavas plugg. I förrgår hade jag planerat att idag dra ut på stan med en påtvingad Josef och fotografera människor, men.. går man på gymnasiet, så gör man. Yay.

Är frustrerad över att jag hörde en bra låt på radion igår, som jag inte kan minnas namnet på, eller enshur texten gick. Sjukt jobbigt.

Hejhopp
Tre hippies på en åker i Rasbokil.
Bilden snodde jag från Josefin, hoppas det var okej! :)

For tonight, I'll stay here with you. For tonight, I'll lay here with you. But when the sun hits your eyes, through your window. There'll be nothing you can do

Det var så det var.

Denna vecka: -Cyklade hem 7 km med bara en pedal i regnet. -Var och bowlade och råkade kasta klotet bakåt istället för framåt. Nästan rakt på en kille i min ålder. Pinsamt (och farligt?) var ordet. -Var i st. persgallerian och skymtade både Kenza och Andreas Wijk. Lika snygga båda två. -Har inte haft någon tyska på hela veckan. Lycklig. -Och viktigaste av allt, har börjat komma upp på fötter igen efter elva månader.
Ikväll är det kulturnatten. Som frida sa, i stort sett är en av Uppsalas främsta högtider.

That's all. bye.

RSS 2.0